• JanVriends5.jpg
  • JanVriends6.jpg
  • JanVriends7.jpg
  • JanVriends8.jpg
  • JanVriends9.jpg

logo facebook  logo twitter  logo linkedin  

updated 9:11 PM CET, Nov 6, 2017

jij kan alles

Workshop talentontplooiïng (2 tot 4 uur)

Verrassende, leerzame en originele workshop in denken in mogelijkheden, talentherkenning en -ontwikkeling. Zeer goed voor je zelfvertrouwen en je humeur. Ik bied je handige en bruikbare gereedschappen om je wensen, dromen of ambities binnen handbereik te krijgen. 

Persoonlijk maar niet intiem, intensief maar niet zwaar en net zo leuk om met collega’s als volslagen onbekenden te doen.

hoe verzin je het?

workshop creatief denken (2 tot 4 uur)cover.hoeverzinjehetklein

Leuke, leerzame en vooral originele workshop in creatief denken volgens mijn methode uitgewerkt in mij recente boek „Hoe Verzin Je Het?” Ik leer je je creativiteit herontdekken en geef je  inzicht in de werking van je brein. Wees niet bang, dat doet geen pijn. 

Een fijne workshop om met collega’s, vrienden, familie of volslagen onbekenden te doen.

 in de lift

training elevator pitchen (1 tot 2 uur)

Hoe presenteer jij jezelf zo kort en krachtig mogelijk op een manier dat je toehoorder méér van je wilt weten? Of je in ieder geval onthoudt? Handig tijdens netwerkborrels, op feestjes, wanneer je de C.E.O. van de multinational waar je werkt in de lift treft. Originele en intensieve training met een grote opbrengst. Erg handig voor (startende) ondernemers maar ook voor werkzoekenden, werknemers, managers en directeuren.

Deze training geef ik zowel in groepsverband als individueel, op locatie of bij Vrijwerkers.

"Het Netwerk; allen bestuurders van het Primair Onderwijs in de Brabant/Limburg. We zochten een inspirerende omgeving, een creatief onderwerp, een veilige plek om uit onze strakke houding te komen, en vooral een enthousiaste gepassioneerde "leider van de dag" We vonden alles! Een zeer geslaagde dag bij De Vrijwerkers met aan het roer de door ons zeer gewaardeerde Jan Vriends. Dank!"

Annemie Martens (College van Bestuur PlatOO openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs) 

workshop